Predikant

Mijn naam is Evelyn Quaak-Kloet.

Wilt u contact met mij?
Dan kan dat via het emailadres: pkad.predikant@zeelandnet.nl                                 
Mijn telefoonnummer is 0628167645.
Adres: Dorpsplein 47, 4363 AB Aagtekerke

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag (inclusief avonden) en vrijdagmorgen.
Wanneer u mij telefonisch wilt spreken dan ben ik tussen 9.00 en 9.30 meestal bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdagmorgen. Daarbuiten uiteraard ook voor pastorale vragen of dringende zaken.

Sinds 19 september 2021 ben ik als predikante verbonden aan de Protestantse Kerk Aagtekerke-Domburg. Ik ben daarvoor 11 jaar met vreugde predikante geweest in de Protestantse Kerk Prinsenbeek, een open en warme geloofsgemeenschap waarin we samen optrokken, ons geloof vierden en deelden wat van waarde is in het leven.

Van harte hoop ik samen met u in Aagtekerke en Domburg te bouwen aan een positieve geloofsgemeenschap. Waar ontmoeting, verbinding met elkaar en met dorpsgenoten, en bevrijding die we door Jezus Christus mogen ontvangen een vertaling krijgt in onze levens.
Ik hoop samen met u in vrijheid op weg te gaan.

Voor mij is het belangrijk dat er ruimte is in de kerk voor mensen van allerlei leeftijden, voor oud, maar ook voor jong. Het mag anders en vooral van deze tijd zijn. Het ‘hier en nu’ in al zijn actualiteit komt altijd ter sprake. Voorgaan in erediensten en laagdrempelige vieringen ervaar ik als bijzonder. Wat gebeurt in de wereld is belangrijk. Ik sta open voor mensen die zoeken naar zingeving en verdieping in het leven. Daarnaast vind ik ruimte scheppen voor het gaan van een eigen geloofsweg en het begeleiden van geestelijke groei van mensen belangrijk, ik zie er naar uit.

Het begin
Met verwondering kijk ik soms terug naar de weg die ik gegaan ben. Ik ben opgegroeid in Eindhoven en in Raamsdonksveer. “Iets met mensen” is wat ik wilde gaan doen na mijn HBS-A diploma en ik werd fysiotherapeute. 
Lees meer >>>
terug