Vorming en toerusting

Met veel plezier bieden we hierbij  een overzicht van de vorming- en toerusting activiteiten, die in het seizoen 2023-2024 worden georganiseerd. Het is weer een gezamenlijk initiatief van het Cluster van de Protestantse Gemeenten in Aagtekerke-Domburg, Grijpskerke, Oostkapelle en Westkapelle. In de afgelopen kerkelijke seizoenen hebben we ervaren dat door corona, activiteiten niet plaats vonden. Dat kan zich herhalen, maar we laten ons niet verlammen en daarom plannen we wel.

In het gele boekje dat bij alle leden thuis bezorgd wordt is er een overzicht van het vele en diverse dat we u en jou aanbieden. We hopen van harte dat u en jij gebruik zullen maken van de aangeboden activiteiten. De activiteiten worden niet per dorp of locatie, maar thematisch per soort activiteit aangeboden, om zo aan te geven dat het om de inhoud gaat en niet om de plaats van het gebeuren. Op de volgende paginas staat een aantal activiteiten die door onze gemeente worden georganiseerd.

In verband met de organisatie van de activiteiten, is het steeds handig om te weten hoeveel mensen er zullen komen, om te kunnen bepalen of een geplande activiteit doorgang kan vinden. Geeft u zich daarom s.v.p. vooraf op – telefonisch of via een plaatselijk opgavenformulier.

Graag tot ziens op één van de activiteiten!


Heeft u het gele boekje (nog) niet ontvangen? via onderstaande link kuynt u het\ boekje inzien en/of downloaden.
Gele boekje "Vorming en toerusting"


Actuele informatie is te vinden op deze website, op de zondagsbrieven en in de Kerkbode Noord- en West-Walcheren.
Voor meer informatie, maar ook wanneer u ideeën of suggesties hebt, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met scriba via het contactformulier
terug