Verbouwing nevenruimtes

De nieuw gemaakte ramen zijn geplaatst en buitenom is het intussen weer een stuk netter. Niet zichtbaar maar wel gereed is de riolering, deze is intussen aan gesloten op het gemeentelijke riool. Hiermee zijn de grootste klussen aan de buitenkant gereed.
De binnenmuren, leidingen voor de elektrische- en verwarmingsinstallatie zijn alle aangebracht en de smeervloer is gereed.
De inrichtingscommissie is aan de slag met het uitzoeken en bepalen van tegels, vloeren, vouwwand etc. etc. De nieuwe zalen moeten na inrichting weer jaren mee zonder dat we al te afhankelijk zijn van aan mode onderhevige kleuren.
Hier is veel mogelijk de juiste keuze maken is niet heel eenvoudig.
De gang zit er goed in.
Voor het schilderen en verder afwerken kunnen we nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Heeft u een dag of een paar dagen tijd in de komende periode dan horen we dat graag van u, vele handen maken licht werk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andries Dekker (0630511316) of Roelof Francke (0623568256).
terug

Agenda

Aagtekerke, Dorpskerk

12 jul 2020 om 10:00 uur Alleen online en via kerktelefoon
 

Aagtekerke, Dorpskerk

19 jul 2020 om 10:00 uur Alleen online en via kerktelefoon
 

Aagtekerke, Dorpskerk

26 jul 2020 om 10:00 uur Alleen online en via kerktelefoon
 

Domburg, Johanneskerk

02 aug 2020 om 10:00 uur Gezamenlijke dienst

Domburg, Johanneskerk

09 aug 2020 om 10:00 uur Gezamenlijke dienst

Domburg, Johanneskerk

16 aug 2020 om 10:00 uur Gezamenlijke dienst

Kerkomroep


Om  kerkdiensten te beluisteren of terug te luisteren kunt u onderstaande link gebruiken om rechtstreeks naar de pagina van onze kerken te gaan:

Dorpskerk- Aagtekerke
Johanneskerk - Domburg

Collecte

De collectedoelen voor iedere zondag worden vermeld op de zondagsbrief met het collectedoel en het daarbij horende rekeningnummer.  Nu de gebruikelijke wekelijkse collecten zijn weggevallen vragen wij ook uw aandacht voor de wekelijkse collecten voor diaconie en kerkbeheer. De rekening nummers zijn:
Diaconie: NL91RABO 0314 9475 23 t.n.v. Diaconie PG Aagtekerke-Domburg.
Kerkbeheer: NL14 RABO 0314 4149 24 t.n.v. PG Aagtekerke-Domburg
Alle doelen van harte aanbevolen. God zegene u en uw gaven!
 

Vriendenlidmaatschap

Jaarlijks mogen we in onze beide kerken vele vakantiegasten ontvangen. Mensen komen en gaan. Steeds weer nieuwe gezichten. Sommigen zijn hier voor een korte vakantie en trekken dan weer verder; voor anderen is Domburg of Aagtekerke een tweede thuis geworden, een plaats waar zij regelmatig voor langere tijd verblijven. Ook in de kerk zijn hun gezichten inmiddels vertrouwd.

Geven aan de kerk

De gemeente van Christus wordt zichtbaar in onder meer de eredienst en het pastoraat. Om dit werk doorgang te kunnen laten vinden, is uiteraard geld nodig. Daarom vragen we u graag om uw bijdrage. Wilt u naast de actie kerkbalans en de collectes geven of nalaten aan de Protestantse Gemeente  Aagtekerke-Domburg?
Lees meer