Van de predikant Van de predikant
Beroep
In februari werd bekendgemaakt dat er door de Protestantse Gemeente Warmond een beroep  op mij is uitgebracht. Na de gezamenlijke dienst van zondag 1 maart heb ik meegedeeld dat ik dit beroep heb aangenomen. Hoewel ik heel dankbaar ben voor het beroep, was dit toch wel even een emotioneel moment. Voor het eerst betekent het aannemen van een beroep ook dat ik een gemeente moet achterlaten, een gemeente waar ik nog steeds met veel plezier werk en waarin ik na de samenvoeging ook veel nieuwe energie ervaar.
Maar een voorganger blijft altijd een voorbijganger en 7,5 jaar na mijn bevestiging in Domburg is voor mij de tijd gekomen om verder te trekken. Die tocht brengt me terug in de omgeving van Leiden, waar ik heb gestudeerd, naar een mooie en interessante gemeente waar ik voor 80% aan verbonden zal worden. Het betekent ook een nieuwe fase in mijn relatie met Bart en een einde aan het heen-en-weer rijden tussen Zeeland en Noord-Holland, want ook hij zal naar Warmond verhuizen.
Zodra bekend is wanneer het afscheid van Aagtekerke-Domburg en de intrede in Warmond zullen plaatsvinden, wordt u daar natuurlijk van op de hoogte gesteld. In ieder geval kijk ik ernaar uit om zeker de Paascyclus nog met u te kunnen beleven en nog samen het Paasfeest te vieren.

Vespers Stille Week
Net als vorig jaar is er een commissie bezig met het voorbereiden van drie vespers in de Stille Week, namelijk op maandagavond 6 april, dinsdagavond 7 april en woensdagavond 8 april. Dit jaar zullen deze vespers gehouden worden in de Dorpskerk te Aagtekerke. Meer informatie volgt via de zondagsbrieven, de website en de volgende Kerkbode.

In verbondenheid,
ds. Rianne de Reus
 
terug