Schoenendoosactie Actie4Kids

Schoenendoosactie Actie4Kids
Schoenendoosactie Actie4Kids
Ook dit jaar doen we weer mee aan de schoenendoosactie van Actie4Kids. Het is de bedoeling dat je een schoenendoos vult met allerlei spulletjes voor een jongen of meisje in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Je kunt zelf kiezen voor welke leeftijdscategorie. In het verleden is gebleken dat er veel meer dozen worden ingeleverd voor meisjes dan voor jongens. Misschien kunt u daar dit jaar rekening mee houden in uw keuze? De dozen worden dit jaar verstuurd naar landen Zambia, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië, Oekraïne en naar de kinderen van vluchtelingen in de vluchtelingenkampen op Lesbos.  Soms is deze schoenendoos het enige cadeau wat een kind krijgt in zijn/haar leven. Wat is er mooier om door middel van deze actie wat licht te brengen in het donkere bestaan van zoveel kinderen die leven in omstandigheden die niet zo welvarend zijn als die van ons. Doe je mee? Meer informatie is te vinden op de website www.Actie4Kids.org of Facebook.  De deelnameformulieren zijn in Aagtekerke rond de herfstvakantie huis-aan-huis verspreid en zijn daarna ook af te halen bij MCD Dekker, 't Ouwe Dorpsuus of Leo Joosse. 
Op Domburg worden de formulieren samen met het kerkblad bezorgd. Mocht u deze niet ontvangen hebben en wilt u toch meedoen dan kunt u contact opnemen met Trudie Minderhoud (0118-582694). 
 De inleverdata Aagtekerke zijn:
Maandag 19 november ’18 13.30 – 14.00 uur  Voorportaal PKN Kerk  (naast Leo Joosse)  Dinsdag 20 november ’18 8.15   –  8.45 uur  Portaal Ger. Gem. Ker 12.45 – 13.15 uur  Portaal Ger. Gem. Kerk
 De inleverdata Domburg zijn:  Op zondagen t/m zondag 18 november ’18   Protestantse Kerk*
*Mocht de doos opgehaald moeten worden dan kunt u contact opnemen met Trudie Minderhoud.
Ziet u geen kans om zelf een doos samen te stellen dan kunt u ook een vrijwillige bijdrage geven voor de verzendkosten. 
 
terug